G-ZBPZ4Q2C9J

کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم

نان جهان هوشیار، عضو هیئت مدیره ای اتحادیه و تعاونی نانهای حجیم و نیم حجیم تهران دارای گواهینامه ها و استاندارهای معتبر دنیا از جمله آکادمی آلمانی وینهیم(weinheim).با شرکت در همایش ها و کنفرانس های بین المللی همیشه سعی در ارتقاع روزافزون تولیدات خود با رعایت اصول صحیح فرآوری و پخت نان که یکی از عوامل موثر در کیفیت، مدت زمان ماندگاری و افزایش قابلیت هزم این نان ها است را دارد. همچنین کنترل فرایند پخت و سرد کردن در کارگاه های مجهز با کادری مجرب و آموزش دیده با نظارت مهندسین تغذیه و بهداشت و تحقیق و توسعه غذایی به صورت مداوم در تولید این نان ها انجام می پذیرد.

موجود

نان سلیاک

123ریال
نمایش 1 تا 1 از 1 (1 صفحه)